České dějiny očima Psa - Drijverová, Martina (Albatros Media a.s., 2019)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami. Se zaujetím sledoval českou historii od praotce Čecha přes Přemyslovce, Lucemburky až k Janu Husovi. Někdy do dění přímo zasahoval, někdy ho pouze trefně komentoval. Vtipný a originální průvodce naší historií vám osvěží to, co už znáte a třeba jste trochu pozapomněli, a prozradí to, co vám zatím zůstalo utajeno. S psím kamarádem je to přece jen větší zábava!