Hrdinové Formule 1. - Klemm, Roman, 1966- (CPress, 2019)
Publikace představuje životní příběhy dalších tří výjimečných osobností automobilového sportu - Skota Jima Clarka, Brazilce Emersona Fittipaldiho a Angličana Nigela Mansella.