Slova z pekla - Kohoutová, Alexandra, 1991- (Pointa, 2019)
Vtipný slovníček jazykových nešvarů a bizarností, vyskytujících se především na sociálních sítích. Svá "slova z pekla", tedy ironicky glosovaný slovníček všelijakých slovních krkolomností, jichž se dopouštějí nejrůznější účastníci především internetové komunikace, publikuje autorka původně na sociálních sítích. Nyní se její sbírka "slovních trapností", doplněných podobně úsměvnými ilustrativními fotografiemi, dočkala i knižní podoby.