Teritoria : autentický thriller psaný skutečným kriminalistou - Norek, Olivier, 1975- (Práh, 2019)
Kapitán kriminální policie Costa musí řešit francouzský organizovaný zločin, který prorůstá do oficiálních struktur. Ve volném pokračování titulu Code 93 se čtenář vrací na předměstí Paříže, kde na sídlištích kvete dealerství drog. Balíčky narkotik ukrývají ve svých bytech senioři, zastrašení místními gangy. Tým inspektora Costy se do věci vkládá ve chvíli, kdy krvavě umírají první pěšáci. Kdo však tahá za nitky a vydává rozkazy? Jak s věcí souvisí personální obsazení místní radnice? Autorem poměrně drsného thrilleru je skutečný policista, schopný autentických popisů současné kriminality.