Ve stínu magie : antologie české fantastiky - Hokr, Boris, 1984-; Kyša, Leoš, 1979- (Fantastická Epocha, 2019)
Působivá antologie fantastiky v podání nové talentované generace českých autorů (a jednoho slovenského) je pestrou přehlídkou moderních fantasy příběhů s magií v přední roli. Lákadlem rozsáhlého povídkového souboru jsou nová nadějná literární jména, která s autoritou a zdravým sebevědomím usedají na trůn současné literární fantastiky vedle již etablovaných slavných kolegů. Originální příběhy o rozpolcenosti užívání magie, která na jedné straně sice dává, ale hned také druhou rukou vybírá svou zhusta krutou daň, jsou doplněny medailonky autorů a jejich úvodním slovem k příběhům.