Postřádečky : literární deník - Novotný, Vladimír, 1946- (Stefanos, 2019)
Pokračování literárních deníků z pera literárního historika a kritika, které vycházely pod názvem Řádečky a zaměřovaly se na rok kalendářní, zatímco nový, předkládaný svazek zahrnuje jeden rok pisatelova života. Nakladatelská anotace. Kráceno.