Tak nám zabili komunismus, paní Müllerová - Buchar, Robert (Pierot, 2019)
Tato kniha, která vyšla poprvé v roce 2009 v nakladatelství Brána pod názvem REVOLUCE 1989, vychází znovu v elektronické formě. Čtenář se dozví, jak KGB v Sovětském Svazu usilovala o získání světové nadvlády a také šokující fakta o původu mezinárodního terorismu v šedesátých letech. Autor Robert Buchar zde v rozhovoru s předními účastníky této „hry v zákulisí“ předkládá výsledky svého mnohaletého vyšetřování. Diskuse se účastní ministr obrany USA Robert Gates, šéf kontrašpionáže CIA pro východní Evropu Tenneth Bagley, plukovník KGB a dvojí agent pracující pro MI6 Oleg Gordievsky, generál rumunské špionáže Ion Mikhail Pacepa, ruský disident Vladimír Bukovský a řada dalších, včetně českých disidentů. Kniha tak poprvé spojuje informace z rozličných zdrojů odhalujíce autentický obraz největšího nebezpečí ohrožujícího existenci současné západní civilizace. Toto vydání také obsahuje dvě nové, dosud nepublikované přílohy, Kontrolovaná opozice a Generál Jan Šejna a Clintonské pásky. Kniha vychází k třicátému výročí „pádu komunismu“, kdy si už většina obyvatel v Česku uvědomila, že to všechno bylo trochu jinak, než jim média tvrdila a dodnes tvrdí.