Chilli : průvodce světem pálivého jídla - Havlíková, Magdalena (Kniha Zlin, 2019)
Původ chilli papriček, přehled nejpoužívanějších druhů, recepty pro milovníky pálivých jídel z kuchyní Ameriky, Asie, Afriky i Evropy.