Glosy Pavla Maurera : nejezte, nepijte a nežijte blbě! - Maurer, Pavel, 1959- (CPress, 2019)
Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata. Nakladatelská anotace. Kráceno.