Dekorace pro radost : háčkování, pletení, vyšívání, šití - Brusnická, Věra, 1978- (Epocha :, 2019)
Publikace představuje pletené, háčkované, vyšívané a šité projekty s podrobnými návody na výrobu, doplněné užitečnými tipy, doporučeními a barevnými fotografiemi.