Krásná tvář : přírodní kosmetika a obličejová jóga - Dombrovská, Michaela, 1976- (Motto, 2019)
Bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky a lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu spojily své znalosti v publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej. Naleznete v ní praktické ukázky, fotografie, návody, vyjádření odborníků i osobní příběhy. Nakladatelská anotace. Kráceno.