Legendy : slavné sportovní okamžiky : komiks - Kovář, Pavel, 1944- (XYZ, 2019)
Komiksová publikace přináší portréty nejslavnějších českých sportovců a sportovkyň včetně jejich nejznámějších úspěchů a okamžiků, kterými se zapsaly do historie. Kdo je praotcem českého sportu, kdo měl v roce 1934 právem získat titul mistrů světa ve fotbale, o kom napsal pohádku Ota Pavel a která sportovkyně získala jako první dvě zlaté medaile ve dvou různých disciplínách na jedné olympiádě? Komiksová publikace nabízí odpověď na mnohem více otázek. Celkem 26 portrétů sportovních superhrdinů přináší ucelený pohled na legendární okamžiky československého a českého sportu. Nakladatelská anotace. Kráceno.