Hvězdný kopec - Houdek, Drahomír (E-knihy jedou, 2019)
Veselý pohádkový vánoční příběh pro malé i velké o náhodném setkání a putování zlobivého andílka a hodného čertíka na Zemi. Na jejich i vlastní záchranu je vyslán uštěpačný anděl a poťouchlý čert, kteří musí tyto dva chlapce dovést co nejdříve zpět. Samozřejmě to nebude tak jednoduché a nemohou se tedy spoléhat jen sami na sebe. Odpočinkovou formou je zde popisováno bytí v nebi a pekle a jejich malých a velkých představitelů těchto dvou naprosto různých světů, které ať jsou neskutečně odlišné, jsou si i vzácně podobné.