Princezna Písnička - Zacharník, František, 1939- (CPress, 2019)
Bylo jednou jedno království, ale nebylo to království jen tak ledajaké! Leželo za sedmero notovými osnovami a sedmero křížky, za hromadou not... a jmenovalo se Hudební. Právě tady se královským rodičům jednoho dne narodila překrásná malá holčička, která dostala jméno Písnička. Jste zvědavi, jak si princezna Písnička nakonec našla toho správně naladěného ženicha? Tak právě o tom je náš laskavý pohádkový příběh plný zpěvu a hudby... Nakladatelská anotace.