Feministky nenosí růžovou a jiné lži - Curtis, Scarlett, 1995-; Exnerová, Nika, 1989- (CooBoo, 2019)
Úvahy, životní příběhy, názory a básně známých žen ukazují cestu k osobnímu chápání feminismu. Sbírka zachycuje různé přístupy k feminismu a jeho projevy v každodenním životě. Známé ženy sdělují svoje zkušenosti s genderovou problematikou skrze vlastní příběhy, zážitky, názory a třeba i básně. Nejedná se o knihu, která v definicích diktuje, co feminismus znamená, ale spíše zde lze nalézt nasměrování na cesty, které k němu vedou.