Šťastný život - Bowen, Will (Synergie, 2019)
Příručka amerického pastora a autora projektu Svět bez stížností poskytuje rady, jak pomocí pozitivního myšlení a změny životního postoje prožít šťastný a spokojený život. Autor představuje rady, pomocí nichž můžeme dosáhnout vyšší míry štěstí a přestat dělat to, čím bráníme svému pokroku. Uvádí, že štěstí je vnitřní postoj, nikoli automatický výsledek úspěšného a zdravého života. Štěstí tedy nepřichází samo po splnění našich plánů a předsevzetí, naopak je základem, na němž můžeme budovat úspěšný, spokojený a zdravý život.