Americká sprcha : rok au pairem v jižní Kalifornii - Teichmann, David, 1992- (Pointa, 2019)
V zábavně přemýšlivé i cestopisně laděné próze český autor čerpá ze svých životních zážitků, kdy se v jižní Kalifornii staral rok jako mužský au-pair o tři americké sourozence. Pro mladého svobodného muže Davida se stalo velkou výzvou postarat se v cizí zemi o sourozence Konora, Karissu a Krisse, aniž by při tom přišel o fyzické síly a duševní zdraví. Historicky první au pair mužského rodu v americké rodině Williamsových však našel svou metodu výchovy i „přežití“ a v Americe nejen dokázal zvládnout své vychovatelské povinnosti, ale i cestovat a poznávat jinou zemi.