Svět podle Koháka : kůly v plotě 0.5 - Kohák, Jakub, 1972- (Euromedia Group, 2019)
Kniha je souborem vydaných sloupků Jakuba Koháka, které publikoval v deníku Metro. Jakub Kohák přispívá do české literatury knihou Kůly v plotě 0.5, která je prequelem sequelu Kůly v plotě. Tato kniha totiž vyšla v roce 2014 jako Svět podle Koháka, takže Kůly v plotě byly jejím sequelem. Nyní ovšem vychází v novém kabátku a úpravě jako Kůly v plotě 0.5. Kniha obsahuje humorné příběhy a postřehy ze života, které vycházely jako fejetony v deníku Metro do roku 2014. Nakladatelská anotace. Kráceno.