Na divoké jízdě s Janis Joplin : párkrát jsem měla trochu problémy - Caserta, Peggy (Evokace, 2019)
Osobní vzpomínky přítelkyně legendární americké zpěvačky Janis Joplin na společně strávené roky na konci 60. let 20. století. Peggy Caserta patřila ve druhé polovině 60. let 20. století mezi výrazné postavy sanfranciské hippie scény. V jejím módním butiku nakupovaly oblečení leckteré tehdejší rockové hvězdy a i samotná Peggy měla k mnohým z nich blízko. Nejvíce ke slavné zpěvačce Janis Joplin (1943-1970), se kterou po jistou dobu tvořily i milenecký pár. Její vzpomínky na několik společně strávených let obsahují jak nevázané "psychedelické" zážitky, tak i mnoho cenných postřehů z hudební a vůbec kulturní scény západního pobřeží USA té doby. A samozřejmě i niterný otřes z úmrtí legendární interpretky.