Příliš mladej pro život - Otta, Marek, 1993- (Pointa, 2019)
Kevin si užívá naplno život vysokoškoláka a doufá, že to tak vydrží věčně. Studium se nějak zvládne a důležité jsou následující přátelské jízdy po hospodách a barech. V životě ale platí něco za něco. Kevinovou platbou za nekonečné večírky plné alkoholu a nevázané zábavy je pozvolný rozpad vztahů a geometrickou řadou narůstající životní problémy. Na začátku to vypadalo, že poté co Kevin vydal svou první knížku, vše už bude zalité jen sluncem. A co teprve, když se hlavní hrdina zamiluje do novinářky Annie. Nevázaný životní styl však vyžaduje jistou podstatnou daň.