Carrie Kirsten: 3 principy - Kirsten, Carrie, 1998- (CPress, 2019)
Autorka na základě svých zkušeností ukazuje tři principy, jak překonat pád na psychické dno, odolat negativním vlivům a jak skrze pozitivní myšlení, vnitřní transformaci i lásku realizovat své sny a uskutečnit svůj život spokojeným a harmonickým.