Moji pacienti mají čtyři nohy : zápisky zvěrolékaře - MacVean, Duncan (CPress, 2019)
S nadhledem pojaté příběhy ze života amerického zvěrolékaře a jeho pacientů, které jsou, jak už to v životě často bývá, ve své pravdivosti někdy podivnější než fikce. Kalifornský veterinář s pětadvacetiletou praxí využívá svých profesních zkušeností a v jeho sympaticky pojaté povídkové knize zaznívá vedle nevšedních pracovních zážitků především láskyplný vztah mezi člověkem a zvířetem.