Dvojtáta - Bernatský, Vojtěch, 1975- (BizBooks, 2019)
Deníky známého sportovního moderátora, v nichž popisuje rodinné příhody s dětmi Eliškou a Matyášem. Postřehy nadšeného otce-čtyřicátníka jsou napsány s láskou, vtipem a elánem téměř sportovním. Dětskými kresbami vyzdobila dcera Eliška. Příjemné, veselé, ba místy i dojemné počtení.