Moldava : všechno je na východ : (krušnohorské eseje) - Fryč, Karel, 1959- (Cattacan, 2018)
Eseje o kraji kolem krušnohorské Moldavy. Kniha poetických esejů a fotografií poeticky vypráví o krajině, malebné přírodě a svérázných lidech kolem krušnohorské Moldavy.