Kamarádi na cestách 2 - Bukvaj, Daniel (E-knihy jedou, 2019)
Volné pokračování Kamarádů na cestách. Dobrodružství nabírá zas ten správný směr. Akorát se musí trochu pod zem, kde Rabidus I., král trpaslíků, bere skřítkům to nejcennější, co mají. Pravý rytíř nemůže zůstat jen tak stát. Takže vzhůru do podzemí a hurá na ně! Jdem se za skřítky pro skřítice bít.