Mládí v hajzlu : deník Twispových v turbulentních časech. - Payne, C. D. 1949- (Jota, 2019)
Další pokračování humorné twispovské ságy. Patriarcha rodu uvažuje o tom, že obnoví žonglérskou kariéru a mladý Nick si přivydělává kydáním sloního trusu. Ani jeho milostný život se nerozvíjí zrovna utěšeně. Cal s ním odmítla prožít noc plnou vášně, kterou mu slíbila, a vyměnila ho za hezouna Fabiana. Na druhou stranu se ale ve městě objeví půvabná Almy, vnučka Trenta Prestona. Že by se snad blýskalo na lepší časy? Jenže v životě Twispů není nic úplně jednoduché a jejich minulost ještě neodhalila všechna svá tajemství... Nakladatelská anotace. Kráceno.