Sladké sny, houpy hou - Bergmann Míkovcová, Lenka, 1976- (Pointa, 2019)
Knížka krátkých veršů, která pomocí celostránkových ilustrací laděných do modré barvy má napomoci spokojenému usínání. Stěžejní roli v této knize hrají dvoustránkové ilustrace popisující okolí dětské postýlky, ale také pocity a zážitky, které může zažívat dítě přes den. Modře laděné ilustrace se ke konci knihy zesvětlují a společně s krátkými verši mají zklidnit dětskou mysl. Kniha vychází v nakladatelství, kde mohou k vydání přispět sami čtenáři.