Encyklopedie akčního filmu - Rybář, Václav (XYZ, 2019)
Průvodce akčními filmy, který představuje to nej napříč dekádami. Poznáte životy největších hvězd, dozvíte se, ve kterém filmu se objevila nejlepší přestřelka nebo nejzábavnější honička, a nahlédnete do zákulisí scén, které i po letech ohromí každého diváka. Nakladatelská anotace. Kráceno.