Cesty za štěstím. - Tronečková, Kristýna (CPress, 2019)
Kniha české cestovatelky zobrazuje nejen každodenní život ve třech zemích - v Bhútánu, Izraeli a Islandu. Autorka při svém putování nejen pozorovala, ale také rozmlouvala s místními lidmi, a to nejen o jejich každodenním životě v dané zemi a místě, ale také o zvycích, konkrétním obsahu a směřování jejich životů, spiritualitě a duchovnu, etických hodnotách, kultuře a náboženství, momentálních pocitech a rozpoložení, mezikulturních a mezinárodních odlišnostech. Rovněž o jejich definici štěští a o tom, jak jsou různé pohledy na život vnímány v každé společnosti a každým člověkem individuálně a osobitě.