Nesmrtelný Indian : legenda mezi motocykly - Souček, Vladimír (CPress, 2019)
Publikace představuje detailně zmapovanou historii motocyklu značky Indian, kultovní ikony mezi motocykly. Kniha přináší podrobné informace o nejpopulárnějším modelu Scout, základní pokyny k údržbě a renovaci, technické přehledy, ale i osobní zkušenosti řady sběratelů a majitelů těchto motocyklů. Nakladatelská anotace. Kráceno.