Čekání na lásku - Hostaša, Oldřich Antonín (E-knihy jedou, 2019)
Věnec sonetů přinášející příběh dvou lidí, kteří se potkali na autobusové zastávce. Jaké bude mít jejich setkání důsledky? Vyvine se mezi verši z jejich vztahu láska? A bude mít trvání?