Když Chaplin potkal Buriana - Suchý, Ondřej, 1945- (Euromedia Group, 2019)
Kniha se zabývá vztahem Charlieho Chaplina k Československu. Prostřednictvím rozhovorů a dobových pramenů autor odkrývá letmé kontakty světoznámého herce s československou kulturou. Zaměřuje se na to, zda mohl Chaplin navštívit Československo, s kterými osobnostmi se mohl setkat, a jak se k jeho dílu naši umělci vztahovali.