Myslet srdcem : psychedelická cesta Latinskou Amerikou - Navrátilová, Jitka Juliet (Práh, 2019)
Cestopisný debut Latinskou Amerikou líčí sebeuzdravování těla i ducha. Autobiografický cestopis Češky žijící v Londýně začíná v okamžiku, kdy je autorce diagnostikováno vážné autoimunitní onemocnění. V 31 letech se rozhodne radikálně změnit svůj dosavadní způsob života a poslechnout vnitřní hlas, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah. Zatouží léčit se alternativně pomocí prastaré rostlinné medicíny a vydává se na dobrodružnou pouť po celém latinskoamerickém kontinentu i svém vlastním nitru...