Slepičí polévka pro duši : o zkušenosti stáří : příběhy k zamyšlení, zasmání i poučení - Canfield, Jack, 1944- (Práh, 2019)
Krátké příběhy k inspiraci i pobavení o zkušenostech vyššího věku. 101 minipříběhů, vybraných z předchozích Slepičích polévek, je tentokrát o tom, že i ve stáří může člověk vydolovat ze života potěšení, naději či nové začátky. Vyprávění veskrze pozitivní.