Kate & Meghan : královská revoluce : přežije monarchie příliv prosté krve? - Harris, Anastázie, 1965- (Mladá fronta, 2019)
Fakta, postřehy a úvahy o britské monarchii v kontextu rozhádané královské rodiny. Britská monarchie nemohla vypadat silněji: moudrá královna vede mladou generaci aristokratů a jejích vnoučat, aby ji postupně zastupovali, obzvláště na náročných zahraničních cestách. William a Kate se rozrostli o tři vitální děti a vtipný, ale smutný Harry konečně našel, co si už nesliboval. Partnerku ochotnou žít pod střelbou blesků fotoaparátů. Království nadšeně přivítalo průraznou Meghan. Ale místo pohádky se rok 2019 stal časem vření, svárů mezi následníkem trůnu Williamem a jeho mladším bratrem. Vyšlo najevo, že Kate a Meghan spolu nevycházejí, nejsou schopné žít pod jednou střechou. Rozhádaná rodina připomíná bojůvky z devadesátých let, kdy se Dianě skoro podařilo položit královskou rodinu. Tentokrát je ale situace pro královskou rodinu ještě nebezpečnější, může to přinést konec monarchie. Nakladatelská anotace. Kráceno.