Rudý Zeman - Kmenta, Jaroslav, 1969- (JKM - Jaroslav Kmenta, 2019)
Vývoj politické kariéry českého prezidenta Miloše Zemana. Kapitoly se zaobírají Zemanovým neúspěchem během prezidentské volby v roce 2003, jeho blízkými spolupracovníky, cestě Miloše Zemana do prezidentského úřadu, průběhu jeho prvního funkčního období na postu prezidenta (2013-2018), Zemanovým postojům k Rusku, jeho vítězství v prezidentských volbách roku 2018 a rovněž spojenectvím současné hlavy státu s Andrejem Babišem. Autor věnuje rovněž pozornost temným stránkám Zemanovy povahy.