Muž s kanadským trávníkem - Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 (Epocha, 2019)
Humorné vyprávění o podvodníkovi, který díky svému šarmantnímu zjevu a daru okamžité imrpovizace rozbouří svým příchodem poklidnou hladinu života v jedné typické české vesničce. Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka. V roce 1963 vycházela jako "román na pokračování" na stránkách středočeského deníku Svoboda. Pětapadesát pokračování doprovodil tehdy i stejný počet Nepraktových kreseb. Nakladatelská anotace. Kráceno.