Pán protektorátu : K.H. Frank známý a neznámý - Hruška, Emil, 1958- (Epocha, 2019)
Životní osudy a politická dráha K. H. Franka. Práce sleduje Frankovo dětství, mládí, politické názory, počátky politické kariéry, podnikatelské neúspěchy, činnost v Sudetoněmecké straně, Frankovy politické aktivity v roce 1938 a především působení na postu státního tajemníka říšského protektora a později státního ministra pro Čechy a Moravu. Autor se také věnuje Frankovu soukromému životu, jeho vztahům s nejmocnějšími protektorátními politickými činiteli a zabývá se i jeho podílem na represáliích po atentátu na Heydricha. Závěr knihy se zaměřuje na Frankovu politickou činnost do konce druhé světové války, jeho zajetí, průběh soudního procesu s K. H. Frankem a popravu.