Paměti lovce monster. - Correia, Larry, 1977- (Fantom Print, 2019)
Další díl akční fantasy série, nadané osobitým humorem a odkazující na řadu Lovci monster. Lovce Chada čeká perná fuška v temném New Orleans. "Tady jsi v New Orleans." Tuhle mantru Chad Gardenier slýchá od chvíle, co ve městě začal pracovat. V New Orleans je všechno jiné - jídlo, klima, monstra a donedávna i agenti UPKM. Skutečným důvodem, proč je New Orleans tak jiné, je však prastaré monstrum, které se skrývá pod městem a pouhou svou přítomností posiluje veškerou temnou magii. V minulosti jemu podobní zničili celé armády a teď se chystá vylézt na povrch ve městě, kde mu v cestě stojí jen pár Lovců a jeden chlapík s mečem. Pokud ho včas nezastaví, celý svět se octne v područí těch nejhorších z nejhorších. Chad teď musí shromáždit své přátele i pochybné spojence a připravit se na největší bitvu svého života... pokud ho dřív nezatkne UPKM. Teď si jen vzpomenout, kam založil číslo na jistou otravnou princeznu... Nakladatelská anotace.