Běžecká bible Miloše Škorpila - Škorpil, Miloš, 1954- (Mladá fronta, 2019)
Stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás, ať už chceme zlepšit běžecký výkon, zhubnout do plavek nebo se jen hýbat. Autor se detailně a čtivě zabývá nejen problematikou tréninku, správného běžeckého stylu, vybavení, posilování, výživy, relaxace, ale věnuje se také běžeckým zraněním a možnostem, jak jim předcházet. Součástí knihy jsou i tréninkové plány jak pro začátečníky, kteří si chtějí jen vyzkoušet nový sport, tak i pro běžce, kteří propadli své vášni a hledají cestu, jak se stále zlepšovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.