Opilý koráb, aneb, Řeky mého života : rozhovor s Petrem Feldsteinem - Bruna, Václav, 1950- (Mladá fronta, 2019)
Vzpomínková biografie formou rozhovoru s publicistou popisuje životní pouť českého zubního lékaře, majitele prvního nestátního zdravotnického zařízení u nás, politického vězně, majitele dostihové stáje a trojnásobného vítěze Velké pardubické.