Divoká karta - Neill, Chloe (Fantom Print, 2019)
Další část paranormálně romantické série, odehrávající se v temném a nebezpečném prostředí chicagského upířího podsvětí. Pro Merit a jejího milovaného nastal čas na chvíli vypadnout z města. Starostce Chicaga teče do bot, situace se jí vymyká z rukou, a tak hodlá jako obětního beránka použít Ethana Sullivana. Ten i s Ochránkyní svého upířího Domu nachází azyl u rodiny zazobaných kožoměnců. Ale vypadá to, že kamkoli Merit s Ethanem vkročí, přivedou s sebou trable. Při kožoměnecké oslavě se rozpoutá pravé peklo a všichni čelí nevysvětlitelnému útoku bytostí, které by v první řadě neměly existovat. Jistěže v podezření upadnou upíři, stejně jako Meritina čarodějnická kamarádka, která už sice nějakou dobu seká dobrotu, přesto však před časem nechala Chicago málem lehnout popelem. Nakladatelská anotace. Kráceno.