Magie vítězí - Andrews, Ilona (Fantom Print, 2019)
Další pokračování paranormální série o Kate Danielsové. Kate se kdysi starala jako osamělá bojovnice o paranormální problémy v Atlantě po Změně. Od těch dob ušla dlouhou cestu. Získala si přátele a udělala si i nepřátele. Nalezla lásku a společně s Curranem Lennartem, bývalým Pánem šelem, založila rodinu. Ovládá však příliš mocnou magii, než aby ji velcí hráči světa nechali v klidu žít. Mezi Kate a jejím otcem Rolandem v současné době vládne křehké příměří. Když začne znovu zkoušet její obranu, Kate si uvědomí, že se dříve nebo později bude muset s otcem znovu utkat. Nakladatelská anotace. Kráceno.