Modrá košile - P., N. (E-knihy jedou, 2019)
Feťáci, zloději, opilci, mrtvoly, bezdomovci a špína zažraná do postav z obou stran zákona, které Modrá košile ukazuje ve své nahotě a charakterových úchylkách, se jako nekonečná nit táhne příběhem ukazující život na samém dně společnosti z pohledu řadových policistů. Modrá košile je ochucená cynickým humorem, absurditou a syrovou přirozeností podanou z pohledu praxe z prostředí, o kterém se nepíšou romány a kde hrdinové neobjasňují velké případy, ale ukazuje policii ve své nahotě a každodenní rutině.