Monique & Lucy s.r.o. 5 - Militká, Hana (E-knihy jedou, 2019)
Autorka detektivek přináší v předvánočním čase další díl série MONIQUE & LUCY s.r.o. 5 nazvaný Touha.V atraktivním prostředí modelingu se odehrává drama i vzrušující napětí. Jaký osud čeká obě sestry Moniku i Lucii? Obstojí v divoké konkurenci? Dokáží čelit všem nástrahám? Vše se dozvíte v knize Touha. Všechny díly této detektivní série na sebe navazují.Užijte si zimní večery s knížkou.