Chcete pochopit zuby? - Jindra, Petr (E-knihy hned, 2019)
Neobyčejná kniha, která ukáže zubním lékařům neobvyklý a širší pohled na obor. Formou eseje provádí autor čtenáře po tajemstvích zubolékařského světa. Knihu musí přečíst každý, kdo se v zubním lékařství věnuje vědě či přemýšlí o zubech i za hranicemi každodenního praktikování oboru.