Motýliky - Lietajú v tom obaja - Osemanová, Alice (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
„Ako pomenovať túto knihu jedným slovom? Kjúúúúúúúúúút! Toto bolo nesmierne milé, zlaté a krásne nakreslené! Odporúčam a prosím si viac :)“ Kika Dvaja chalani. Jedna lovestory. Nick a Charlie sú najlepší kamoši. Nick vie, že Charlie je gej a Charlie si je istý, že Nick je na baby. Ale... Láska chodí po nečakaných chodníčkoch a Nick sa učí počúvať svoje srdce, aby zistil pravdu o sebe, o svojich kamarátoch aj o svojich najbližších príbuzných. Motýliky – Lietajú v tom obaja je druhý diel zo série komiksových románov.