Môj tajný jednorožec 2: Sny sa plnia - Chapmanová, Linda (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Aj vy by ste chceli mať tajného jednorožca? Ale nikomu ani muk! Len čo Laura zašepká slová čarovného zaklínadla, jej poník Súmrak sa premení na jednorožca. Toto tajomstvo však musí prísne strážiť, inak by Súmrakovi hrozilo veľké nebezpečenstvo. Keď sa Laura a Súmrak dozvedia, že poník jej novej kamarátky Mel má strach skákať, rozhodnú sa mu pomôcť. Použijú Súmrakovo kúzlo, aby si Sivko začal veriť a svoj strach prekonal. Jedného dňa všetkých zastihne silná búrka a Mel so Sivkom sa ocitnú v nebezpečenstve. Nájde v sebe Sivko dostatok odvahy na to, aby ich zachránil?