Sheila, dcera delfínů. - Arold, Marliese, 1958- (CPress, 2020)
Další díl fantastické dívčí podmořské romance. Sheila stěží věří vlastním očím! Dveře od bytu jsou vypáčené a její amulet a hrací skříňka zmizely. Jak se teď bude proměňovat v delfína? I Mariovi je ihned jasné, že krádež má na svědomí Ricardo, oddaný služebník Zaidona, o jehož nekalých úmyslech nelze pochybovat. Ale bude ještě hůř! Do hry totiž vstupuje Zaida, nebezpečná královna Nočního moře. Nakladatelská anotace. Kráceno.