Sovičkin denníček 3 - Elliott, Rebecca (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Evičkin život je skutočne HÚŽASNÝ! Evičkina pani učiteľka sa vydáva! Celú triedu pozvala na svadbu. Evička teda zvolá tajný svadobný klub. Keď sa však nečakane stratí vzácny náhrdelník, svadobný klub sa razom zmení na klub detektívov! Podarí sa im nájsť náhrdelník včas?